Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

آخرین اخبار:   

سایت مقام معظم رهبری

نشریه  DVD بصائر

دانلود فیلم

سایت جنگ نرم

سایت بصیرت

سایت برهان

سایت 598

سایت جام نیوز

سایت تابناک

دفاع نیوز

فهرست کاربری

تازه های نشر

Developed by JoomVision.com

وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

آخرین عناوين اخبار

خبر و تحلیل

خبر و تحلیل شماره 508
چهارشنبه, 27 ارديبهشت 1391
خبر و تحلیل شماره 504
شنبه, 23 ارديبهشت 1391
خبر و تحلیل شماره 503
چهارشنبه, 20 ارديبهشت 1391
خبر و تحلیل شماره 502
سه شنبه, 19 ارديبهشت 1391

علاوی: به درخواست گروه های سیاسی به پارلمان بازگشتیم
یک‌شنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۰

مشخصات خبر

تاریخ انتشار: یکشنبه ، ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ ، ۱۱:۱۷
کد خبر: ۳۵۷۵

رئیس فهرست العراقیه با تاکید بر این که آمریکا هنوز از لحاظ امنیتی و سیاسی در عراق حضور دارد، تصریح کرد که هیچ‌گونه برنامه‌ای برای آینده عراق و روند سیاسی این کشور وجود ندارد. به گزارش ایسنا ایاد علاوی، رهبر فهرست العراقیه در گفت‌وگو با روزنامه لبنانی السفیر، تصریح کرد: این که آمریکا از عراق خارج شده به یک شوخی شبیه است، یقینا آمریکا هنوز هم در عراق حضور دارد و از لحاظ سیاسی و امنیتی بسیار تاثیرگذار است. وی در ادامه گفت: هیچ‌گونه برنامه‌ای برای آینده عراق و اداره کشور در شرایط فعلی وجود ندارد و آمریکایی‌ها نیز برنامه‌ای برای آینده عراق نداشتند. ما بارها گفتیم که عراق نیازمند برنامه روشنی برای اداره کشور پس از جنگ است اما متاسفانه این امر محقق نشد. علاوی در ادامه با اشاره به بحران سیاسی موجود در عراق گفت: بازگشت ما به پارلمان به دلیل درخواست گروه‌های سیاسی کشور از جمله ائتلاف کردستان، جریان صدر،‌ مجلس اعلای اسلامی عراق و دیگر گروه‌های سیاسی کشور صورت گرفت چرا که همه این‌ها می‌دانند ما به دلایل واضح و آشکاری از پارلمان خارج شدیم. رهبر فهرست العراقیه در مورد اختلافاتش با جناح حاکم در عراق گفت: ما در اربیل توافق‌نامه‌هایی با جناح حاکم امضا کرده‌ایم که متاسفانه بیشتر آن ها اجرا نشد. روند سیاسی عراق هم‌اکنون به مرحله‌ای بسیار ناخوشایند رسیده که شایسته ملت عراق نیست و به همین علت من از تمام عراقی‌ها می‌خواهم که دیگر به من و دیگر کسانی که در روند سیاسی کنونی عراق شرکت دارند رای ندهند چرا که ما به عنوان سیاستمداران عراقی به ملت خود بد کردیم. نخست وزیر اسبق عراق همچنین افزود: عراق هم‌اکنون یک کشور ضعیف است و از سوی آمریکا حمایت می‌شود، واشنگتن به شکل نگران‌کننده‌ای در عراق نفوذ دارد و نقش مهمی در کشور ایفا می‌کند.

طارق هاشمی با رد شایعه بازگشت به بغداد: بارزانی و طالبانی حامی من هستند

در همین حال به گزارش کردپرس طارق هاشمی نیز در سخنانی گفت: درباره آینده خود نگرانی ندارم، من در میان خانواده و دوستانم در کردستان هستم. این عضو بلندپایه العراقیه در ادامه درباره تصمیم بازگشت نمایندگان حزب وی به جلسات پارلمان گفت: شرکت نمایندگان حزب العراقیه قدم مثبتی از طرف این حزب است اما حضور این وزرا در کابینه به نظر مالکی بستگی دارد. هاشمی افزود: ما بخشی از بحران سیاسی عراق نیستیم و می خواهیم هر چه سریع تر به این بحران پایان داده شود. طارق هاشمی همچنین درباره رسیدگی به اتهامات گفت: اگر مقامات قضایی عراق با من عادلانه برخورد نکنند از دادگاه بین المللی برای دفاع از خود کمک می گیرم. وی درباره اظهارات اردوغان درباره عراق نیز گفت: دخالت بیگانگان و حتی کشورهای همسایه را در امور عراق رد می کنم ولی اظهارات اردوغان قابل تامل است زیرا آن چه در عراق اتفاق افتاد دیر یا زود در امور داخلی ترکیه تاثیر خواهد گذاشت.

اضافه نمودن نظر