Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

آخرین اخبار:   

سایت مقام معظم رهبری

نشریه  DVD بصائر

دانلود فیلم

تاانتخابات

سایت جنگ نرم

سایت بصیرت

سایت برهان

سایت 598

سایت جام نیوز

سایت تابناک

دفاع نیوز

فهرست کاربری

تازه های نشر

Developed by JoomVision.com

وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح وب سایت خبری اداره کل روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

آخرین عناوين اخبار

خبر و تحلیل

خبرو تحلیل شماره 456
چهارشنبه, 26 بهمن 1390
خبر و تحلیل شماره 455
سه شنبه, 25 بهمن 1390
خبرنامه شماره 454
دوشنبه, 24 بهمن 1390
خبر و تحلیل شماره 451
يكشنبه, 23 بهمن 1390

۱۶ شهید و ۷۵ مجروح در سلسله انفجارهای بغداد
چهارشنبه، ۰۵ بهمن ۱۳۹۰

مشخصات خبر

تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۵ بهمن ۱۳۹۰ ، ۱۵:۰۳
کد خبر: ۳۳۲۰

به گزارش خبرگزاری رویتر، دیروز تروریست ها ابتدا با خودرو بمب گذاری شده میان جمعی از کارگران ساختمانی در شهرک «صدر» واقع در شمال شرق بغداد، هشت نفر از آنها را شهید کردند. این انفجار ۲۴ زخمی نیز بر جای گذاشت. در انفجار خودرو بمب گذاری شده دوم که خودروها و مردم در خیابان هدف قرار گرفتند، دو نفر شهید و ۲۵ تن دیگر نیز زخمی شدند. در دو انفجار مشابه دیگر نیز مناطق شیعه نشین در شمال غرب بغداد هدف قرار گرفتند. این انفجارها نیز شهادت سه غیرنظامی و جراحت ۲۵ تن دیگر را در پی داشتند. در انفجارهای شمال غرب بغداد، دو مدرسه و یک منطقه تجاری پررفت و آمد هدف قرار گرفتند. خبرهای تکمیلی شمار کل شهدای چهار انفجار فوق را ۱۶ نفر و مجروحان را نیز ۷۵ تن گزارش کردند.

آمادگی الهاشمی برای حضور در دادگاه

به گزارش خبرگزاری ایسنا، «طارق الهاشمی» معاون رئیس جمهور عراق که از طرف دستگاه قضایی عراق به فعالیت های تروریستی متهم است و هم اکنون در اربیل به سر می برد، اعلام کرد: من آمادگی خود را برای حضور در دادگاهی عادل اعلام می کنم. سیستم قضایی تنها وسیله من برای اثبات بی گناهی ام از اتهامات نادرست است. وی افزود: من از دادگاه نمی ترسم، البته در دادگاهی حضور پیدا می کنم که رقبای سیاسی من بر آن تسلط نداشته باشند. این اظهارات نشان می دهد که الهاشمی مایل نیست برای محاکمه، به بغداد برگردد و احتمالا می خواهد در اربیل محاکمه شود.در همین حال، «ایاد علاوی»، رهبر حزب «فهرست العراقیه» اعلام کرد که الهاشمی آماده است در دادگاه از خود دفاع کند.